ΕΞΟΔΟΣ

Άι Νικόλας

Ψαροφαγία υψηλού επιπέδου και κόστους στην... παράταιρη λεωφόρο Συγγρού.

29.03.2011
Φωτογραφία: Μιχάλης Ρουκουνάκης

Ψαροφαγία υψηλού επιπέδου και κόστους στην… παράταιρη λεωφόρο Συγγρού.

Η θέση: Στον παράδρομο της Συγγρού, στο ύψος του Παντείου, δίπλα στα ερότικ μπαρ και τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Η ατμόσφαιρα: Δόσεις γκράντε αισθητική, με τα πάντα να φωνάζουν την ποιότητά τους – από τα φωτιστικά μέχρι τα μαχαιροπίρουνα. Αστραφτερά σερβίτσια και καλή μουσική στη σωστή ένταση, για να απολαύσεις το δείπνο σου.

Το φαγητό: Το λαβράκι μύριζε θάλασσα, με τραγανή σάρκα και όλους τους χυμούς του. Το ψάρι που κατά κύριο λόγο πουλάει ο Άι Νικόλας διαφημίζεται ως φρέσκο και μόνο φρέσκο, εκ Κρήτης προερχόμενο. Διάφορα πιάτα θαλασσινά, νόστιμα.

Ο λογαριασμός: Περί τα 65 ευρώ το άτομο χωρίς κρασί. Με δεδομένο ότι το ψάρι είναι ακριβή επιλογή, τα υπόλοιπα πιάτα, που δεν έχουν το κόστος του φρέσκου ψαριού, θα έπρεπε να είναι πιο λογικά τιμολογημένα.

Η κάβα: Έμφαση στα ελληνικά κρασιά και κάποιες επιλογές από Ιταλία και Γαλλία.

Επιπλέον πληροφορίες: Λειτουργεί καθημερινά από 12.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. Καλό σέρβις. Διαθέτει χώρο στάθμευσης. Οι καπνιστές βρίσκουν τραπέζι στο επάνω πάτωμα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών