ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Άι Νικόλας

Ψαροφαγία υψηλού επιπέδου και κόστους στην... παράταιρη λεωφόρο Συγγρού.

29.03.2011| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Μιχάλης Ρουκουνάκης
Άι Νικόλας

Ψαροφαγία υψηλού επιπέδου και κόστους στην… παράταιρη λεωφόρο Συγγρού.

Η θέση: Στον παράδρομο της Συγγρού, στο ύψος του Παντείου, δίπλα στα ερότικ μπαρ και τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων.

Η ατμόσφαιρα: Δόσεις γκράντε αισθητική, με τα πάντα να φωνάζουν την ποιότητά τους – από τα φωτιστικά μέχρι τα μαχαιροπίρουνα. Αστραφτερά σερβίτσια και καλή μουσική στη σωστή ένταση, για να απολαύσεις το δείπνο σου.

Το φαγητό: Το λαβράκι μύριζε θάλασσα, με τραγανή σάρκα και όλους τους χυμούς του. Το ψάρι που κατά κύριο λόγο πουλάει ο Άι Νικόλας διαφημίζεται ως φρέσκο και μόνο φρέσκο, εκ Κρήτης προερχόμενο. Διάφορα πιάτα θαλασσινά, νόστιμα.

Ο λογαριασμός: Περί τα 65 ευρώ το άτομο χωρίς κρασί. Με δεδομένο ότι το ψάρι είναι ακριβή επιλογή, τα υπόλοιπα πιάτα, που δεν έχουν το κόστος του φρέσκου ψαριού, θα έπρεπε να είναι πιο λογικά τιμολογημένα.

Η κάβα: Έμφαση στα ελληνικά κρασιά και κάποιες επιλογές από Ιταλία και Γαλλία.

Επιπλέον πληροφορίες: Λειτουργεί καθημερινά από 12.00 π.μ. έως 12.00 π.μ. Καλό σέρβις. Διαθέτει χώρο στάθμευσης. Οι καπνιστές βρίσκουν τραπέζι στο επάνω πάτωμα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών