ΕΞΟΔΟΣ

Colibri: για μπέργκερ που μιλάει

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος β΄)

08.06.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Ναός για τους φίλους των μπέργκερ, ωραίο ψωμί, καλοψημένα μπιφτέκια. Οι πολύ πεινασμένοι επιλέγουν είτε κάποιο με διπλό μπέργκερ είτε το εξίσου λαχταριστό με τηγανητό αυγό (ζητήστε το ως bacon egg). Καθώς είναι αρκετά δημοφιλές σε όλη την Αθήνα, Παρασκευοσαββατοκύριακα ίσως χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να αδειάσει κάποιο τραπέζι. Μέσος όρος αναμονής: 25-35 λεπτά. Αν δεν θέλετε να φάτε εκεί, υπάρχει και δεύτερο κατάστημα στην Υμηττού 162-164, που εξυπηρετεί με delivery. Μας αρέσει και η πίτσα (με κρεμμύδι, γιαούρτι και πάπρικα ή κλασική margarita, με μοτσαρέλα και ντομάτα).

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών