Δεν ψήνουν στα κάρβουνα, όμως τα ψητά τους είναι πεντανόστιμα. Μεγάλο σουξέ το απίθανα ζουμερό και νόστιμο πρόβατο σχάρας. Ο κ. Γαβρίλος Χρυσοστόμου και ο γιος του Δημήτρης έχουν την εξοχική ταβέρνα 21 χρόνια και ψήνουν υποδειγματικά το λεπίδι (χοιρινό λαιμό), παϊδάκια και ένα μπιφτέκι με φανατικούς οπαδούς, με κιμά αλεσμένο στη δικιά τους μηχανή – έτσι εξασφαλίζουν την ποιότητα και μαζί με το μοσχάρι αλέθουν και λιγουλάκι πρόβατο για νοστιμιά. Έκτακτο σαγανάκι με λαδοτύρι Αντίσσης. Τύχη-βουνό αν πετύχετε κλέφτικο με πρόβειο μπούτι! Θέα φανταστική.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.