ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Γαβρίλος

Δεν ψήνουν στα κάρβουνα, όμως τα ψητά τους είναι πεντανόστιμα. Μεγάλο σουξέ το απίθανα ζουμερό και νόστιμο πρόβατο σχάρας. Ο κ. Γαβρίλος Χρυσοστόμου και ο …

17.08.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Νίκος Κόκκας
Γαβρίλος

Δεν ψήνουν στα κάρβουνα, όμως τα ψητά τους είναι πεντανόστιμα. Μεγάλο σουξέ το απίθανα ζουμερό και νόστιμο πρόβατο σχάρας. Ο κ. Γαβρίλος Χρυσοστόμου και ο γιος του Δημήτρης έχουν την εξοχική ταβέρνα 21 χρόνια και ψήνουν υποδειγματικά το λεπίδι (χοιρινό λαιμό), παϊδάκια και ένα μπιφτέκι με φανατικούς οπαδούς, με κιμά αλεσμένο στη δικιά τους μηχανή – έτσι εξασφαλίζουν την ποιότητα και μαζί με το μοσχάρι αλέθουν και λιγουλάκι πρόβατο για νοστιμιά. Έκτακτο σαγανάκι με λαδοτύρι Αντίσσης. Τύχη-βουνό αν πετύχετε κλέφτικο με πρόβειο μπούτι! Θέα φανταστική.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών