Την ταβέρνα άνοιξε ο μερακλής παππούς Πιζάνιας το 1970 και έχει περάσει σήμερα στα χέρια του εγγονού του, Γιάννη. Μην προσπεράσετε τα μικρά ψάρια που μαγειρεύουν στο τηγάνι. Με την κράτηση ζητήστε ψαρόσουπα, διαφορετικά θα περιμένετε περί τα 20 λεπτά για να τη φτιάξουν. Αξιόλογη λίστα κρασιού 50 ετικετών με έμφαση στα λευκά ελληνικά κρασιά, που τόσο ταιριάζουν στις θαλασσινές μαγειρικές. Στο τέλος του γεύματος κερνάνε γιαούρτι με γλυκό κουταλιού. Περί τα 25 €/άτομο (ανάλογα με το βάρος και το είδος του ψαριού).
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.