ΕΞΟΔΟΣ

Saradari

Σεβίτσε το… κρητικόν

15.08.2016

Σεβίτσε το… κρητικόν

Δημιουργική ψαροφαγία πάνω από τα γαλαζοπράσινα νερά. Εδώ θα φάτε σεβίτσε από στήρα (ή άλλο ψάρι ημέρας) πάνω σε αλμύρα με χοντρό αλάτι, γαύρο μαρινάτο με σταμναγκάθι και ωραία σάλτσα από το ζουμί του, μπέργκερ με μανιτάρι πορτομπέλο -αντί ψωμιού- με γαρίδα, σουπιά και χταπόδι, και άλλα μεσογειακά πιάτα με ντόπια υλικά, με ενδιαφέρον twist. Μεγάλη λίστα κρασιών. Κράτηση απαραίτητη.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών