ΕΞΟΔΟΣ

Σαβούρας

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος β΄)

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Η προθήκη έξω από το μαγαζί με τα ψάρια να ακουμπούν στον θρυμματισμένο πάγο είναι σήμα κατατεθέν. Στα ορεκτικά του Σαβούρα ξεχωρίζουν τα αχνιστά μύδια του μαγαζιού, ενώ στα κυρίως, εκτός από το ψητό ψάρι, υπάρχει και γιουβέτσι που γίνεται με μικρόψαρα ή με φαγκροκέφαλο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών