ΕΞΟΔΟΣ

3sixty

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος α')

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Σερβίρει δημιουργική μεσογειακή κουζίνα. Εξυπνες ιδέες – βλ. ρυζοκεφτέδες με μυρωδικά και σολομό. Κάποιοι θαμώνες ορκίζονται στο οσομπούκο του (όταν το δοκιμάσαμε εμείς, ήταν λίγο τσιμπημένο στο αλάτι). Εξαιρετική λίστα κρασιών με έμφαση στον αμπελώνα της Πελοποννήσου και σε μικρούς παραγωγούς. Μετά, απολαύστε ένα κοκτέιλ δίπλα στο μπαρ – νοστιμότατο το Skyfall.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών