ΑΓΟΡΑ

Κρεοπωλείο Χαύτας

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος α')

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Το ιστορικό κρεοπωλείο της πόλης. Ο παππούς Παναγιώτης ξεκίνησε το 1890 έχοντας δικά του κοπάδια. Τα μοσχαράκια έρχονται κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα και τα κοτόπουλα από την Πίνδο, ενώ αρνιά έχει από την περιοχή. Το κατάστημα φτιάχνει τα δικά του λουκάνικα από μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας αρτυμένα μόνο με μπαχαρικά, αλλά και κοντοσούβλι και εξοχικό.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών