ΕΞΟΔΟΣ

Στου Δαρλί

Κορυφαία σαρδέλα στα κάρβουνα και τα πιο ωραία τηγανητά κολοκυθολούλουδα γεμιστά με ντόπια φέτα και ξερή μυζήθρα! Ο Τάκης Χατζηδιάκος, που τρέχει την ταβέρνα τα τελευταία …

17.08.2017
Φωτογραφία: Νίκος Κόκκας

Κορυφαία σαρδέλα στα κάρβουνα και τα πιο ωραία τηγανητά κολοκυθολούλουδα γεμιστά με ντόπια φέτα και ξερή μυζήθρα! Ο Τάκης Χατζηδιάκος, που τρέχει την ταβέρνα τα τελευταία 7 χρόνια, είναι παλιά καραβάνα, αφού μαζί με τον αδερφό του έχει το ουζερί Αγορά της Θεσσαλονίκης. Πρωταγωνιστές εδώ, κάτω από τα αρμυρίκια, είναι τα ψάρια. Δοκιμάστε όμως και κουκιά, σφουγγάτο και οι κρεατοφάγοι κεφτεδάκια και παϊδάκια.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών