ΕΞΟΔΟΣ

Το Χταπόδι

Σβελτάδα και συνέπεια χαρακτηρίζουν μία από τις πιο λαοφιλείς και παλιές ταβέρνες-ουζερί του Μολύβου, που λειτουργεί από το 1978 από την οικογένεια του Τζάννου Βαμβούκου. …

17.08.2017
Φωτογραφία: Νίκος Κόκκας

Σβελτάδα και συνέπεια χαρακτηρίζουν μία από τις πιο λαοφιλείς και παλιές ταβέρνες-ουζερί του Μολύβου, που λειτουργεί από το 1978 από την οικογένεια του Τζάννου Βαμβούκου. Ντόπια ψάρια, θαλασσινά μεζεκλίκια, πολλά ούζα. Δοκιμάστε αμπελοφάσουλα σαλάτα, λακέρδα, καλαμάρι φρέσκο τηγανητό.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών