Σβελτάδα και συνέπεια χαρακτηρίζουν μία από τις πιο λαοφιλείς και παλιές ταβέρνες-ουζερί του Μολύβου, που λειτουργεί από το 1978 από την οικογένεια του Τζάννου Βαμβούκου. Ντόπια ψάρια, θαλασσινά μεζεκλίκια, πολλά ούζα. Δοκιμάστε αμπελοφάσουλα σαλάτα, λακέρδα, καλαμάρι φρέσκο τηγανητό.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.