ΕΞΟΔΟΣ

Το καπηλειό του Ζάχου

Ανακαλύπτουμε τα Καμίνια

08.03.2017
Φωτογραφία: Κλαίρη Μουσταφέλλου

Καπηλειό όνομα και πράμα. Ανεπιτήδευτο, ντεμοντέ, ξεπερασμένο στυλ, με βαρέλες και στριμωγμένα τραπέζια, μουσική λαϊκή στο CD, βαβούρα. Ξεπερα-σμένο; Αμ δε. Καρφίτσα δεν πέφτει τα βράδια, έρχονται και από άλλες περιοχές να φάνε φθηνά και καλά. Πηγαίνουμε χρόνια, δεν μας έχει προδώσει ποτέ. Φρέσκα ψάρια, ό,τι έχει η αγορά εκείνη την ημέρα, απλά πράγματα, σωστά φτιαγμένα. Ωραία ψαρόσουπα, τηγανητά μπακαλιαράκια που «λιώνουν» στο στόμα, μπακαλιάρος παστός τηγανητός-αφρός. Βραστά λαχανικά και χόρτα, φάβα, πατάτες στο χέρι κομμένες. Έχει και κρεατικά ωραία ψημένα. Οι μερίδες τεράστιες, αν ξανοιχτείτε, θα πάρετε και για το σπίτι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών