Καπηλειό όνομα και πράμα. Ανεπιτήδευτο, ντεμοντέ, ξεπερασμένο στυλ, με βαρέλες και στριμωγμένα τραπέζια, μουσική λαϊκή στο CD, βαβούρα. Ξεπερα-σμένο; Αμ δε. Καρφίτσα δεν πέφτει τα βράδια, έρχονται και από άλλες περιοχές να φάνε φθηνά και καλά. Πηγαίνουμε χρόνια, δεν μας έχει προδώσει ποτέ. Φρέσκα ψάρια, ό,τι έχει η αγορά εκείνη την ημέρα, απλά πράγματα, σωστά φτιαγμένα. Ωραία ψαρόσουπα, τηγανητά μπακαλιαράκια που «λιώνουν» στο στόμα, μπακαλιάρος παστός τηγανητός-αφρός. Βραστά λαχανικά και χόρτα, φάβα, πατάτες στο χέρι κομμένες. Έχει και κρεατικά ωραία ψημένα. Οι μερίδες τεράστιες, αν ξανοιχτείτε, θα πάρετε και για το σπίτι.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.