ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Τράτα

Μια ψαροταβέρνα αξιώσεων στη θάλασσα της... Καισαριανής.

31.03.2011| Updated: 25.06.2021
Τράτα

Μια ψαροταβέρνα αξιώσεων στη θάλασσα της… Καισαριανής.

Η θέση: Το να βρείτε την ψαροταβέρνα είναι εύκολη υπόθεση, είναι πάντα εκεί, πάνω στην πλατεία της Καισαριανής. Το να παρκάρετε όμως είναι δύσκολο, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή. Η ψαρόσουπα που έπεται το αξίζει.

Η ατμόσφαιρα: Καλοστρωμένα τραπέζια, γαλάζιο και λευκό από πάνω ως κάτω και δύο μεγάλες τοιχογραφίες με θέμα τα Κυκλαδονήσια, για να σας βάζουν στο κλίμα.

Το φαγητό: Η μπουγιαμπέσα είναι βάλσαμο. Πηχτή και κοκκινωπή από το καρότο, με μικρά κομμάτια ψαριού μέσα. Όστρακα, ψητό χταποδάκι, κυδώνια, αχινοσαλάτα, σουπιές γιαχνί για να βουτήξεις ψωμάκι, όλα φρέσκα, λαχταριστά.

Ο λογαριασμός: Ανάλογα με την παραγγελία, θα πληρώσετε από 25 έως 40 ευρώ το άτομο.

Η κάβα: Εμφιαλωμένα και χύμα ελληνικά κρασιά και φυσικά τσίπουρο, ούζο και τα συναφή.

Επιπλέον πληροφορίες: Λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη 1 το βράδυ. Το αυτοκίνητο θα το βολέψετε με λίγη υπομονή σε κάποιο από τα στενά γύρω από την πλατεία.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT