25' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 45 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 40 - 50 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το εβαπορέ, το λάδι και το λιωμένο βούτυρο.
  2. Προσθέτουμε το αλάτι, τη σόδα και το τυρί, ανακατεύοντας καλά.
  3. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με το χέρι.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C, στον αέρα.
  5. Στρώνουμε με λαδόκολλα μια λαμαρίνα ή ένα ταψί.
  6. Συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
  7. Πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και τα αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα.
  8. Τα ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών