25' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Κομμάτια: 40 - 50

Διαδικασία

  1. Για τα αλμυρά κουλουράκια, αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το εβαπορέ, το λάδι και το λιωμένο βούτυρο.
  2. Προσθέτουμε το αλάτι, τη σόδα και το τυρί, ανακατεύοντας καλά.
  3. Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με το χέρι.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C, στον αέρα.
  5. Στρώνουμε με λαδόκολλα μια λαμαρίνα ή ένα ταψί.
  6. Συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
  7. Πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και τα αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα.
  8. Ψήνουμε τα αλμυρά κουλουράκια στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών