![Τάρτα με κρέμα βανίλιας και σμέουρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/08/tarta-me-krema-vanilias-kai_smeoyra_gastronomos-420x560.jpg?v=1693413278)
25'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Κομμάτια: 40 - 50Διαδικασία
- Για τα αλμυρά κουλουράκια, αρχικά ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ το εβαπορέ, το λάδι και το λιωμένο βούτυρο.
- Προσθέτουμε το αλάτι, τη σόδα και το τυρί, ανακατεύοντας καλά.
- Ρίχνουμε λίγο-λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας με το χέρι.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C, στον αέρα.
- Στρώνουμε με λαδόκολλα μια λαμαρίνα ή ένα ταψί.
- Συνεχίζουμε το ζύμωμα μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη.
- Πλάθουμε στρογγυλά κουλουράκια και τα αραδιάζουμε πάνω στη λαδόκολλα.
- Ψήνουμε τα αλμυρά κουλουράκια στον φούρνο για περίπου 20 λεπτά.