Αυγοφέτες, νόστιμες, με πολύσπορο ψωμί και τυρί της αρεσκείας μας. Εμείς προτείνουμε το ανεβατό για την κρεμώδη υφή του και την ξινούτσικη γεύση του.
![Τυρόπιτα εύκολη με φέτα και γραβιέρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/02/eykoli-tyropita-gastronomos3-420x560.jpg?v=1708975892)
Αυγοφέτες, νόστιμες, με πολύσπορο ψωμί και τυρί της αρεσκείας μας. Εμείς προτείνουμε το ανεβατό για την κρεμώδη υφή του και την ξινούτσικη γεύση του.
*Το ανεβατό Γρεβενών είναι ΠΟΠ τυρί από γάλα κατσικίσιο ή πρόβειο ή μείγμα αυτών. Φρέσκο, αλειφώδες, λευκό, με δροσερή, υπόξινη και ελαφρώς αλμυρή γεύση. Το βρίσκουμε σε παντοπωλεία και τυροπωλεία και πλέον και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.