ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣοκολατένια μπισκότα με καρύδα και αμύγδαλαΣοκολατένια μπισκότα με καρύδα και αμύγδαλα
5' παρασκευή
Σύνολο: 5'

Υλικά

Βάρος: 200 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε αμυγδαλοβούτυρο, ξεκινάμε ρίχνοντας τα αμύγδαλα και το λάδι στον κάδο του πολυκόφτη και χτυπάμε σχολαστικά και υπομονετικά για 4-5 λεπτά, μέχρι να φτιάξουμε μια κρέμα πυκνή και κάπως λιπαρή (τα αμύγδαλα θα βγάλουν και αυτά το λάδι τους, που θα ενωθεί με το ελαιόλαδο).
  2. Αν χρειάζεται, σταματάμε κάθε τόσο τον πολυκόφτη, σπρώχνουμε προς τα κάτω το μείγμα που έχει κολλήσει στα τοιχώματα του κάδου και συνεχίζουμε το χτύπημα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 177.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών