Αυτό το σαντουιτσάκι είναι δροσερό και αρωματικό.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα τηγάνι τις ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες, τις αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 1 - 2 λεπτά από κάθε μεριά.
  2. Παράλληλα, ζεσταίνουμε στην τοστιέρα τις φέτες ψωμί σίκαλης.
  3. Πέστο: Πολτοποιούμε στον πολυκόφτη τα καρύδια με τα αμύγδαλα, το σκόρδο, τα φύλλα από του δυόσμου και το ελαιόλαδο.
  4. Αλείφουμε κάθε φέτα ψωμιού με γαλοτύρι, απλώνουμε από 4 - 5 ροδέλες ντομάτας και σκορπίζουμε το πέστο δυόσμου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών