ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΝτοματοσαλάτα λεμονάτη με καρπούζι και μένταΝτοματοσαλάτα λεμονάτη με καρπούζι και μέντα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τη σαλάτα με καρπούζι, φέτα και αβοκάντο, σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε απαλά όλα τα υλικά.
  2. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 123.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Καρπούζι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών