Πολύχρωμες μπουκίτσες λευκής σοκολάτας με φυστίκια.

8' προετοιμασία
Σύνολο: 8 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 15 τμχ.

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα με το ζαχαρούχο. Αφήνουμε τα υλικά να λιώσουν σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε, αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για περίπου 10 λεπτά. Χοντροκόβουμε τα φυστίκια στο μπλέντερ. Τα προσθέτουμε στο μείγμα της σοκολάτας ανακατεύοντας καλά.
  2. Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μικρό τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο ταψί. Ρίχνουμε και απλώνουμε εκεί το μείγμα. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί, για περίπου 2 ώρες. Ενδιαμέσως, προτού πήξει εντελώς, το κόβουμε σε κυβάκια, γιατί μετά θα είναι δύσκολο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών