Ετοιμάζουμε ένα γρήγορο, απολαυστικό πρωϊνό με αυγά και παστουρμά και το συνοδεύουμε με χωριάτικο ψωμί και πράσινες ελιές Χαλκιδικής.
![Αματριτσιάνα με ριγκατόνι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/amatriciana-gastronomos-420x560.jpg?v=1700574473)
Ετοιμάζουμε ένα γρήγορο, απολαυστικό πρωϊνό με αυγά και παστουρμά και το συνοδεύουμε με χωριάτικο ψωμί και πράσινες ελιές Χαλκιδικής.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.