ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούριΣάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι
Ο Κρανιός FISH FROM GREECE ζει και αναπτύσσεται μέσα στην κρυστάλλινη ελληνική θάλασσα και είναι ψάρι υψηλής ποιότητας, προικισμένο με φίνα γεύση και απαλή υφή, με μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, πολύ πλούσιο σε ω3.

30' προετοιμασία
10' ψήσιμο
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε burgers από κρανιό με αβοκάντο σε ψωμάκι ολικής, αρχικά με τη βοήθεια δυο μαχαιριών ή στο μπλέντερ ψιλοκόβουμε τα φιλέτα κρανιού.
  2. Στη συνέχεια, βάζουμε σε μπολ τα ψιλοκομμένα φιλέτα κρανιού, το κορνφλάουρ, το ξύσμα λεμονιού, τον μαϊντανό και την κάππαρη, αλάτι και πιπέρι.
  3. Πλάθουμε τέσσερα μεγάλα ή οκτώ μικρότερα burgers και τα αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο.
  4. Ζεσταίνουμε ένα σχαροτήγανο.
  5. Έπειτα, λαδώνουμε τα burgers.
  6. Τα ψήνουμε για 4 – 5 λεπτά από κάθε πλευρά.
  7. Αλείφουμε με μαγιονέζα τους πάτους στα ψωμάκια.
  8. Από πάνω βάζουμε φύλλα σαλάτας ή φύτρες και φετούλες αβοκάντο.
  9. Ραντίζουμε με λίγο λεμόνι και ακουμπάμε ένα burger.
  10. Σερβίρουμε, τα burgers από κρανιό με αβοκάντο σε ψωμάκι ολικής, με πατάτες τηγανητές ή chips.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών