ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με απάκι και ρόκαΣάντουιτς με απάκι και ρόκα
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 1 σάντουϊτς

Διαδικασία

  1. Για το σάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι ξεκινάμε και ανοίγουμε το σουσαμένιο φραντζολάκι στη μέση και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό του.
  2. Αλείφουμε κάθε πλευρά με λίγο λάδι και σάλτσα horseradish.
  3. Απλώνουμε τις φέτες αβοκάντο.
  4. Ανακατεύουμε το καβούρι κονσέρβας με το ανθότυρο, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού μαζί με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το απλώνουμε στο σάντουιτς.
  5. Από πάνω βάζουμε τις λεπτές φέτες αγγουριού και κλείνουμε το σάντουιτς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Αγγούρι

Άρθρα και Συνταγές με Καβούρι

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών