10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 1 σάντουϊτςΔιαδικασία
- Για το σάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι ξεκινάμε και ανοίγουμε το σουσαμένιο φραντζολάκι στη μέση και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό του.
- Αλείφουμε κάθε πλευρά με λίγο λάδι και σάλτσα horseradish.
- Απλώνουμε τις φέτες αβοκάντο.
- Ανακατεύουμε το καβούρι κονσέρβας με το ανθότυρο, τον χυμό λεμονιού και το ξύσμα λεμονιού μαζί με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και το απλώνουμε στο σάντουιτς.
- Από πάνω βάζουμε τις λεπτές φέτες αγγουριού και κλείνουμε το σάντουιτς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.