ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι του κουτιούΜπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι του κουτιού
20' παρασκευή
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μπρουσκέτες με καβούρι και αυγό ποσέ, ξεκινάμε βράζοντας αρκετό νερό σε βαθύ κατσαρολάκι, ρίχνουμε 1 κουτ. σούπας ξίδι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  2. Σπάμε 1 αυγό, το ρίχνουμε στο νερό και σιγοβράζουμε για 3 λεπτά, μέχρι να σφίξει το ασπράδι. Με τρυπητή κουτάλα το βγάζουμε και το στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Επαναλαμβάνουμε με άλλα 3 αυγά.
  3. Χοντροκόβουμε τα σπαράγγια και τα μοιράζουμε στις φέτες ψωμιού. Ραντίζουμε με λίγο λάδι.
  4. Μοιράζουμε τη καβουρόψιχα, τα αυγά, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 141.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Καβούρι

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών