15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Για τις μπρουσκέτες με ανθότυρο και καβούρι του κουτιού, ζεσταίνουμε στη φρυγανιέρα ή στην τοστιέρα ή στο γκριλ τις φέτες ψωμιού για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
  2. Παράλληλα, ανακατεύουμε το ανθότυρο με το ξύσμα εσπεριδοειδών και τη μουστάρδα. Αλατοπιπερώνουμε (αλάτι με μέτρο), ρίχνουμε το σχοινόπρασο και ανακατεύουμε και πάλι.
  3. Καλύπτουμε με το μείγμα τις φρυγανισμένες φέτες ψωμιού. Σκορπίζουμε το καβούρι, πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ζεσταίνουμε στο φούρνο στους 180° C για 5 - 6 λεπτά, ίσα να δέσουν οι γεύσεις.

Υποδεχτείτε τους φίλους σας με ένα ροζέ αφρώδες, που θα συνοδεύσει τις μπρουσκέτες και τα ταρτάκια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών