15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Κομμάτια: 16Διαδικασία
- Για τα έτοιμα ταρτάκια με κατίκι και καπνιστή πέστροφα, πολτοποιούμε στον πολυκόφτη, το κατίκι, τη καπνιστή πέστροφα, το ξύσμα λεμονιού, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε τον άνηθο και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε με το μείγμα τα έτοιμα ταρτάκια. Γαρνίρουμε, αν θέλουμε, τα ταρτάκια με λίγο μπρικ.
Υποδεχτείτε τους φίλους σας με ένα ροζέ αφρώδες, που θα συνοδεύσει τις μπρουσκέτες και τα ταρτάκια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.