10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε το βούτυρο, το γιαούρτι και το σχοινόπρασο (ή το τα κρεμμυδάκια) και ανακατεύουμε.
- Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε με συνεχές ανακάτεμα για 3 - 4 λεπτά ή μέχρι να πήξουν, χωρίς όμως να χάσουν την κρεμώδη υφή τους.
- Μοιράζουμε τα αυγά σε τέσσερα πιάτα και βάζουμε πάνω σε κάθε μερίδα 1 φέτα καπνιστή πέστροφα.
- Συνοδεύουμε με ζεστό ψωμί.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 115.