ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜελάτα αυγά με κρέμα αβοκάντο και σπαράγγια, σε φέτες χαρουπόψωμουΜελάτα αυγά με κρέμα αβοκάντο και σπαράγγια, σε φέτες χαρουπόψωμου
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Προσθέτουμε το βούτυρο, το γιαούρτι και το σχοινόπρασο (ή το τα κρεμμυδάκια) και ανακατεύουμε.
  3. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγομαγειρεύουμε με συνεχές ανακάτεμα για 3 - 4 λεπτά ή μέχρι να πήξουν, χωρίς όμως να χάσουν την κρεμώδη υφή τους.
  5. Μοιράζουμε τα αυγά σε τέσσερα πιάτα και βάζουμε πάνω σε κάθε μερίδα 1 φέτα καπνιστή πέστροφα.
  6. Συνοδεύουμε με ζεστό ψωμί.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 115.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Πέστροφα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών