ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑπάκι τηγανητό σε λάδι καυτερής πιπεριάςΑπάκι τηγανητό σε λάδι καυτερής πιπεριάς
15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σάντουιτς

Διαδικασία

  1. Για το σάντουιτς με απάκι και ρόκα ξεκινάμε και σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ρόκα, το κρεμμυδάκι, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και το ξύδι , αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε κατά μέρος.
  2. Παράλληλα, φρυγανίζουμε το ψωμί στην τοστιέρα.
  3. Σε ένα τηγάνι ψήνουμε ελαφρά το απάκι στο λίπος του για 2-3 λεπτά.
  4. Αλείφουμε τις τέσσερις φέτες του ψωμιού με ελαιόλαδο και τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
  5. Σε κάθε φέτα βάζουμε από πάνω τη ρόκα με το κρεμμυδάκι, 2 φέτες ντομάτα, απάκι, 2 φέτες γραβιέρα και λίγη ακόμα ρόκα.
  6. Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού και σερβίρουμε.

Συνοδεύουμε με

  1. Σαλάτα με ρόκα και 1 βραστό αυγό ανά άτομο για ολοκληρωμένο γεύμα.

Άρθρα και Συνταγές με Απάκι

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών