15' προετοιμασία
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσει και να μαλακώσει.
  2. Προσθέτουμε το κάρι, τη ντομάτα και 100 ml νερό και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε τις χάντρες, τον μαϊντανό, προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο νερό, ώστε σχεδόν να καλύπτει τα φασόλια.
  4. Μαγειρεύουμε για 30-35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι χάντρες, να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών