
15'
προετοιμασία
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τις χάντρες κατσαρόλας με κάρι, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσει και να μαλακώσει.
- Προσθέτουμε το κάρι, τη ντομάτα και 100 ml νερό και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
- Ρίχνουμε τις χάντρες, τον μαϊντανό, προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο νερό, ώστε σχεδόν να καλύπτει τα φασόλια.
- Μαγειρεύουμε για 30-35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι χάντρες, να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.