ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧάνδρες λαδερέςΧάντρες λαδερές από την Πόλη
15' προετοιμασία
45' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τις χάντρες κατσαρόλας με κάρι, σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για περίπου 2-3 λεπτά, μέχρι να γυαλίσει και να μαλακώσει.
  2. Προσθέτουμε το κάρι, τη ντομάτα και 100 ml νερό και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε τις χάντρες, τον μαϊντανό, προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο νερό, ώστε σχεδόν να καλύπτει τα φασόλια.
  4. Μαγειρεύουμε για 30-35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι χάντρες, να εξατμιστούν τα υγρά και να μείνει το φαγητό με τη σάλτσα του.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 160.

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Φασόλια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών