20' προετοιμασία
55' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4 - 6

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις χάντρες σε άφθονο νερό, σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά, μέχρι να μισομαλακώσουν. Τις σουρώνουμε.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
  3. Ρίχνουμε τις χάντρες, τις πιπεριές, την ντομάτα, αλατοπίπερο και ζεστό νερό τόσο ώστε να καλύψει τα υλικά.
  4. Σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών