
20'
προετοιμασία
55' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15'
Υλικά
Μερίδες: 4 - 6Διαδικασία
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις χάντρες σε άφθονο νερό, σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά, μέχρι να μισομαλακώσουν. Τις σουρώνουμε.
- Στην ίδια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε χαμηλή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
- Ρίχνουμε τις χάντρες, τις πιπεριές, την ντομάτα, αλατοπίπερο και ζεστό νερό τόσο ώστε να καλύψει τα υλικά.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα φασόλια και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.