![Κολοκυθάκια βραστά με μυζήθρα, ντοματίνια και πάστα ελιάς](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/kolokytha-kia-vrasta-me-myzi-thra-ntomatinia-kai-pa-sta-elias-gastronomos-420x560.jpg?v=1718112595)
20'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για το χοιρινό στο φούρνο με μικρά κολοκυθάκια, δυόσμο και θυμάρι ξεκινάμε και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- Κόβουμε κάθε ψαρονέφρι κάθετα στη μέση και στη συνέχεια σε μέτρια κομμάτια.
- Τα βάζουμε σε ένα ταψί, τα περιχύνουμε με το λάδι και τα ανακατεύουμε καλά, αλατοπιπερώνουμε και ανάμεσα στο κρέας στριμώχνουμε τα κολοκύθια και το θυμάρι (αν βάλουμε τα κλωνάρια).
- Πασπαλίζουμε με το δυόσμο και το ξερό θυμάρι (αν το προτιμήσουμε) και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κρέας αλλά να μείνει ζουμερό.
- Τα τελευταία 5 λεπτά περνάμε το φαγητό από το γκριλ ίσα να ροδίσει ελαφρώς.
- Συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι ή ψωμί.