Στα δικά μας σάντουιτς χρησιμοποιούμε εμβληματικά προϊόντα της χώρας όπως το σαλάμι Λευκάδας και το νιβατό.

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Ανοίγουμε τη φραντζόλα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
  2. Αλείφουμε το εσωτερικό της μιας πλευράς με λάδι και μία πλούσια στρώση νιβατού και από πάνω βάζουμε τις ροδέλες της ντομάτας και απλώνουμε τις φέτες από το σαλάμι Λευκάδας.
  3. Ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας με το ελαιόλαδο και το θυμάρι, απλώνουμε στο εσωτερικό της άλλης πλευράς του ψωμιού και κλείνουμε το σάντουιτς.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών