Στα δικά μας σάντουιτς χρησιμοποιούμε εμβληματικά προϊόντα της χώρας όπως το σαλάμι Λευκάδας και το νιβατό.
5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Διαδικασία
- Ανοίγουμε τη φραντζόλα και αφαιρούμε λίγη ψίχα από το εσωτερικό της.
- Αλείφουμε το εσωτερικό της μιας πλευράς με λάδι και μία πλούσια στρώση νιβατού και από πάνω βάζουμε τις ροδέλες της ντομάτας και απλώνουμε τις φέτες από το σαλάμι Λευκάδας.
- Ανακατεύουμε τον πελτέ ντομάτας με το ελαιόλαδο και το θυμάρι, απλώνουμε στο εσωτερικό της άλλης πλευράς του ψωμιού και κλείνουμε το σάντουιτς.