
10'
προετοιμασία
35' ψήσιμο
Σύνολο: 45'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις χρωματιστές πατάτες, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180° C.
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες.
- Τις απλώνουμε σε ρηχό ταψί, σε μία στρώση, τις αλατοπιπερώνουμε, σκορπίζουμε τις σκελίδες σκόρδου, καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτές φέτες, και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδοκοκκινίσουν.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 129.