Ένα σάντουιτς ιδανικό για να το πάρετε μαζί στην εκδρομή σαν κολατσιό.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Κόβουμε σε λεπτές φέτες το κολοκύθι, τη μελιτζάνα και τις αλείφουμε με το ελαιόλαδο.
  2. Ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τα λαχανικά για 1 - 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Παράλληλα ζεσταίνουμε στην τοστιέρα τις φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης και τις φέτες χαλούμι.
  4. Αλείφουμε τη μία φέτα ψωμί με τη μουστάρδ, απλώνουμε τις φέτες κολοκυθιού και από πάνω τη ντομάτα, κομμένη σε ροδέλες.
  5. Αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί, απλώνουμε τη μελιτζάνα, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε από πάνω το τυρί.
  6. Σκορπίζουμε λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό και καλύπτουμε με την τρίτη φέτα ψωμί.
  7. Κόβουμε σε τρίγωνα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών