5' προετοιμασία
10' παρασκευή
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Γέμιση

Διαδικασία

  1. Αλείφουμε τις δύο φέτες ψωμιού με τη μαλακή φέτα.
  2. Απλώνουμε στη μία φέτα ψωμιού τις λεπτές φέτες από το κολοκυθάκι.
  3. Προσθέτουμε 2 λεπτές φέτες από αβοκάντο Κρήτης και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό ή κόλιανδρο.
  4. Κλείνουμε σε σάντουιτς και τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών