![Ψωμί σίκαλης με αβοκάντο, ντομάτα και ροδάκινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/05/psomi-sikalis-me-avokanto-ntomata-kai-rodakino_gastronomos-420x560.jpg?v=1716793827)
5'
προετοιμασία
10' παρασκευή
Σύνολο: 15'
Υλικά
Τεμάχια: 1Γέμιση
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σάντουιτς με ωμά κολοκυθάκια, φέτα και αβοκάντο, αλείφουμε τις δύο φέτες ψωμιού με τη μαλακή φέτα.
- Απλώνουμε στη μία φέτα ψωμιού τις λεπτές φέτες από το κολοκυθάκι.
- Προσθέτουμε 2 λεπτές φέτες από αβοκάντο Κρήτης και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό ή κόλιανδρο.
- Κλείνουμε σε σάντουιτς και τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.