5' προετοιμασία
10' παρασκευή
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Γέμιση

Διαδικασία

  1. Αλείφουμε τις δύο φέτες ψωμιού με τη μαλακή φέτα.
  2. Απλώνουμε στη μία φέτα ψωμιού τις λεπτές φέτες από το κολοκυθάκι.
  3. Προσθέτουμε 2 λεπτές φέτες από αβοκάντο Κρήτης και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό ή κόλιανδρο.
  4. Κλείνουμε σε σάντουιτς και τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών