![Ο τέλειος flat white](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/flat-white-gastronomos-420x560.jpg?v=1700680093)
5'
προετοιμασία
1 ώρα
αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 5'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για το ελαφρύ γλυκό γιαουρτιού ανακατεύουμε σε ένα μπολ, με ένα κουτάλι, όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τα 50-60 γρ. σοκολάτα.
- Μοιράζουμε το μείγμα σε σφηνάκια.
- Τρίβουμε από πάνω τη σοκολάτα.
- Βάζουμε τα σφηνάκια με το ελαφρύ γλυκό γιαουρτιού στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Μυστικά
Μπορούμε, αντί σοκολάτας, να γαρνίρουμε με λίγη μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη