ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ ψαρόσουπα του χειμώναΗ ψαρόσουπα του χειμώνα
20' προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε εύκολη ψαρόσουπα με ντομάτα, καρότο και πατάτα, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βαρύ πάτο, το λάδι σε μέτρια φωτιά.
  2. Βάζουμε τα κρεμμύδια, το σέλερι και το καρότο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 6-7 λεπτά, μέχρι να μαραθούν λίγο τα λαχανικά. Προσθέτουμε τις πατάτες, τις πιπεριές, τη δάφνη και το θυμάρι και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε τη ντομάτα και 1 λίτρο νερό.
  3. Σκεπάζουμε και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού και το ταμπάσκο. Βράζουμε για άλλα 5-6 λεπτά ή μέχρι να γίνει το ψάρι, αλλά να μη στεγνώσει. Αποσύρουμε.
  4. Προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε, την ψαρόσουπα με ντομάτα, καρότο και πατάτα, σε βαθιά πιάτα ή μπολ, φροντίζοντας να βάλουμε λίγο από όλα σε κάθε μερίδα και συνοδεύουμε με ψωμί.

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών