
20'
προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε εύκολη ψαρόσουπα με ντομάτα, καρότο και πατάτα, αρχικά ζεσταίνουμε, σε μια μεγάλη κατσαρόλα με βαρύ πάτο, το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Βάζουμε τα κρεμμύδια, το σέλερι και το καρότο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 6-7 λεπτά, μέχρι να μαραθούν λίγο τα λαχανικά. Προσθέτουμε τις πατάτες, τις πιπεριές, τη δάφνη και το θυμάρι και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε τη ντομάτα και 1 λίτρο νερό.
- Σκεπάζουμε και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού και το ταμπάσκο. Βράζουμε για άλλα 5-6 λεπτά ή μέχρι να γίνει το ψάρι, αλλά να μη στεγνώσει. Αποσύρουμε.
- Προσθέτουμε τον μαϊντανό και σερβίρουμε, την ψαρόσουπα με ντομάτα, καρότο και πατάτα, σε βαθιά πιάτα ή μπολ, φροντίζοντας να βάλουμε λίγο από όλα σε κάθε μερίδα και συνοδεύουμε με ψωμί.