ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚινέζικη ομελέτα με ψαρονέφριΚινέζικη ομελέτα με ψαρονέφρι
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 3

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη φριτάτα με χωριάτικο λουκάνικο και πιπεριές Φλωρίνης, αρχικά κόβουμε σε λεπτές φέτες το λουκάνικο.
  2. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι 20 - 22 εκ. και το τηγανίζουμε για 3 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  3. Στραγγίζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης, τις κόβουμε σε λωρίδες και τις ρίχνουμε στο τηγάνι με το ξερό θυμάρι και το ελαιόλαδο.
  4. Σοτάρουμε για 1 - 2 λεπτά επιπλέον.
  5. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλατοπίπερο.
  6. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ψήνουμε την ομελέτα σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από κάτω.
  7. Στη συνέχεια τη μεταφέρουμε στο φούρνο κάτω από καυτό γκριλ, να πήξει και να ροδίσει (αν το χερούλι είναι πλαστικό, το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο για να μην καεί).
  8. Ξεφουρνίζουμε και πασπαλίζουμε τη φριτάτα με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
  9. Τη σερβίρουμε σε τριγωνικά κομμάτια. Συνοδεύουμε με ψωμί ή παξιμάδια της αρεσκείας μας.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Λουκάνικα

Άρθρα και Συνταγές με Πιπεριές

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών