Μόνο 3 υλικά και ελάχιστο κόπο για να ετοιμάσουμε στο σπίτι απολαυστικό, κρεμώδες παγωτό γιαούρτι τύπου frozen yogurt. Και δεν θέλει παγωτομηχανή!

 

10' προετοιμασία
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 10'

Υλικά

Μερίδες: 5-6

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για το frozen yogurt, σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μια σπάτουλα σιλικόνης.
  3. Γεμίζουμε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με το μείγμα μας και γεμίζουμε 5 κυπελάκια.
  4. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
  5. Γαρνίρουμε με μέλι και καρύδια και σερβίρουμε το frozen yogurt.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 49.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών