Υλικά
Μερίδες: 5-6
Για το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για το frozen yogurt, σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μίξερ χειρός μέχρι να γίνει μια μαλακή σαντιγί.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με μια σπάτουλα σιλικόνης.
- Γεμίζουμε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής με το μείγμα μας και γεμίζουμε 5 κυπελάκια.
- Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 2 ώρες.
- Γαρνίρουμε με μέλι και καρύδια και σερβίρουμε το frozen yogurt.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 49.