ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦτερούγες κοτόπουλου γιουβέτσιΦτερούγες κοτόπουλου γιουβέτσι
10' προετοιμασία
25' ψήσιμο
1 ώρα αναμονή
Σύνολο: 1 ώρα και 35'

Υλικά

Μερίδες: 6

Για τη σάλτσα - μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε φτερούγες κοτόπουλου με μουστάρδα με μέλι, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μεγάλο μπολ, με το σύρμα, όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
  2. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις φτερούγες του κοτόπουλου και ανακατεύουμε καλά να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.
  3. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα, να μαριναριστούν.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
  5. Απλώνουμε τις φτερούγες μαζί με τη μαρινάδα σε ένα ταψί που ιδανικά να τις χωράει σε μια στρώση.
  6. Ψήνουμε για περίπου 20 - 25 λεπτά, μέχρι να ψηθούν και να ροδίσουν.
  7. Αποσύρουμε από τον φούρνο.
  8. Σερβίρουμε τις φτερούγες σε πιατέλα.
  9. Αδειάζουμε, όση σάλτσα έμεινε στο ταψί, σε μπολ και συνοδεύουμε τις φτερούγες κοτόπουλου.

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT