ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλαφρύ γλυκό γιαουρτιού
3' προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για το γιαούρτι καραμελέ πρώτα αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.
  2. Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
  3. Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.
  4. Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.
  5. Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.
  6. Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών