3' προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.
  2. Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
  3. Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.
  4. Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.
  5. Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.
  6. Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών