![Καλαμάρι τηγανητό με γλυκόξινη σάλτσα γιαουρτιού](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/kalamari-tiganito-me-glykoxini-saltsa-apo-dyo-eidi-giaoyrtioy-gastronomos-420x560.jpg?v=1707513998)
3'
προετοιμασία
2' μαγείρεμα
Σύνολο: 5'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για το γιαούρτι καραμελέ πρώτα αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.
- Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
- Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.
- Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.
- Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.