10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
  3. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, το ξίδι και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
  4. Ρίχνουμε στα ζεστά ζυμαρικά, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών