10'
προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το πέστο
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο μαϊντανού, καρύδια και ξερή μυζήθρα, αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά για το πέστο στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
- Ανακατεύουμε το πέστο στα ζεστά ζυμαρικά.
- Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε τα σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο μαϊντανού, καρύδια και ξερή μυζήθρα
Μυστικά
Δε βάζουμε αλάτι, γιατί η μυζήθρα είναι ήδη αρκετά αλμυρή.