5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ρίχνουμε όλα τα υλικά για το πέστο στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
  3. Ανακατεύουμε το πέστο στα ζεστά ζυμαρικά, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
  4. Δε βάζουμε αλάτι, γιατί η μυζήθρα είναι ήδη αρκετά αλμυρή.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών