ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣπαγγέτι με καρότο, σκόρδο και κατίκιΣπαγγέτι με καρότο, σκόρδο και κατίκι
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το πέστο

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο μαϊντανού, καρύδια και ξερή μυζήθρα τα Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Ρίχνουμε όλα τα υλικά για το πέστο στον πολυκόφτη και χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα.
  3. Ανακατεύουμε το πέστο στα ζεστά ζυμαρικά, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.
  4. Δε βάζουμε αλάτι, γιατί η μυζήθρα είναι ήδη αρκετά αλμυρή.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Καρύδια

Άρθρα και Συνταγές με Μαϊντανός

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών