5' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για το γλυκοκαυτερό κοτόπουλο και κουσκούς με μάνγκο, προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου.
  2. Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου στα τρία κατά μήκος.
  3. Τα αλατίζουμε.
  4. Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με την πικάντικη μουστάρδα και αλείφουμε με το μισό μείγμα τα κομμάτια του κοτόπουλου από τη μια πλευρά.
  5. Τα ψήνουμε για 5-6 λεπτά, τα γυρίζουμε, τα αλείφουμε και από την άλλη και ψήνουμε για άλλα 5-6 λεπτά.
  6. Ξεφουρνίζουμε.
  7. Παράλληλα, περιχύνουμε το κουσκούς με το βραστό νερό και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το πιει και να φουσκώσει, για περίπου 5 λεπτά.
  8. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε το μάνγκο και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
  9. Το ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το κύμινο και το λευκό ξίδι.
  10. Μόλις είναι έτοιμο το κουσκούς, το σουρώνουμε από τυχόν υγρά.
  11. Το αφρατεύουμε με 2 πιρούνια, το αλατοπιπερώνουμε και το ενώνουμε με το μείγμα του μάνγκο, τα κρεμμυδάκια και το μυρωδικό μας.
  12. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με το κουσκούς.

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Μάνγκο

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών