15' προετοιμασία
25' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 6

Διαδικασία

  1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι σε μέτρια φωτιά το κρεμμύδι με το σκόρδο για 4-5 λεπτά.
  2. Αποσύρουμε, αδειάζουμε σε μπολ (μαζί με το λάδι) και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.
  3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C στον αέρα και καλύπτουμε ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα.
  5. Πλάθουμε το μείγμα του κιμά σε 6 μεγάλα μπιφτέκια, τα αραδιάζουμε στο ταψί και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  6. Συνοδεύουμε με καροτοσαλάτα με ρίγανη και ελιές.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών