Όσα τραπέζια έχει αυτό το κουτούκι, τόσες είναι και οι πιατέλες με τα αρνίσια παϊδάκια που σερβίρονται. Αυτό είναι το πιο δημοφιλές πιάτο τους. Εξίσου νόστιμα είναι όμως και τα παϊδάκια από προβατίνα, όπως και αυτή η τυροκαυτερή που εξασφαλίσαμε τη συνταγή της.
30' παρασκευή
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την τυροκαφτερή του Μαραθωνίτη: Τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια και τη βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
- Τα ανακατεύουμε καλά, δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση κατά βούληση.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 203.