20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4-6 ως αλοιφήΔιαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το καρότο με γιαούρτι ξεκινάμε και σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1/2 λεπτό, ίσα να αρωματίσει το λάδι.
- Ρίχνουμε το τριμμένο καρότο, αλάτι και σοτάρουμε για περίπου 5-7 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μαλακώσει
- Αποσύρουμε από τη φωτιά αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος και αφήνουμε να κρυώσει.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και την καρυδόψιχα και ανακατεύουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 218.