ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟ ρωμαίικος ντολμάς γιαλαντζίΟ πολίτικος ντολμάς γιαλαντζί
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4-6 ως αλοιφή

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το καρότο με γιαούρτι ξεκινάμε και σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο για 1/2 λεπτό, ίσα να αρωματίσει το λάδι.
  2. Ρίχνουμε το τριμμένο καρότο, αλάτι και σοτάρουμε για περίπου 5-7 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά, μέχρι να μαλακώσει
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος και αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Προσθέτουμε το γιαούρτι και την καρυδόψιχα και ανακατεύουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 218.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT