Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά μια μικρή φόρμα κέικ με τρύπα στη μέση.
Ανακατεύουμε σε μπολ την κανέλα με τη λευκή ζάχαρη. Βγάζουμε τα ρολά από τις συσκευασίες τους και τα κόβουμε σε 6 κομμάτια το καθένα. Βουτάμε τα κομμάτια και από τις δύο πλευρές στην κανελοζάχαρη.
Τα τακτοποιούμε όμορφα στη φόρμα, μέχρι να γεμίσει – πρώτα βάζουμε μία στρώση από ρολάκια στο κάτω μέρος και τα υπόλοιπα από πάνω (ανάλογα το σχήμα της φόρμας ίσως περισσέψει κάποιο ρολάκι).
Λιώνουμε σε κατσαρολάκι το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και τις βανιλίνες και περιχύνουμε τα ρολά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 30 λεπτά. Ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε το κέικ για 10-15 λεπτά να κρυώσει.
Παράλληλα ζεσταίνουμε τη βανίλια-υποβρύχιο σε μπεν μαρί (δηλαδή σε ένα ανοξείδωτο μπολ που στερεώνουμε στο χείλος μιας κατσαρόλας με λίγο νερό που σιγοβράζει), μέχρι να λιώσει και να είναι σχετικά ρευστό.
Ξεφορμάρουμε το κέικ και το διακοσμούμε με τη ρευστή βανίλια υποβρύχιο.