Είναι ελαφρύ, γλυκόπιοτο, πανεύκολο και έχει βάση το κρασί που αρέσει στους περισσότερους. Είναι το ιδανικό καλωσόρισμα για τη βραδιά του ρεβεγιόν.

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Γεμίζουμε ένα μακρόστενο ποτήρι της σαμπάνιας κατά το 1/4 με λικέρ Crème de cassis (λικέρ φραγκοστάφυλο που βρίσκουμε σε κάβες και μεγάλα σούπερ μάρκετ). Απογεμίζουμε το ποτήρι με σαμπάνια ή άλλο αφρώδες ξηρό κρασί. Το αποτέλεσμα μοιάζει με ροζέ σαμπάνια.
  2. Παραλλαγές
  3. To ίδιο κοκτέιλ μπορούμε να το φτιάξουμε με King’s Ginger Liqueur αντί για Crème de cassis. Είναι ένα λικέρ με βάση το ουίσκι και γεύση τζίντζερ που τελευταίως έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται πολύ στα μπαρ. Το βρίσκουμε σε κάβες.
  4. Μπορείτε να πειραματιστείτε και να φτιάξετε τις δικές σας παραλλαγές με σπιτικά λικέρ, όπως βύσσινο, φράουλα ή ό,τι άλλο έχετε.
  5. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών