![Τηγανιά κοτόπουλο με μανιτάρια, σταφύλι και κάππαρη](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/tigania-koto-poylo-me-manita-ria-stafyli-kai-ka-ppari-gastronomos-420x560.jpg?v=1718112961)
10'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Για τη σάλτσα μουστάρδας
Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C.
- Αλατίζουμε τα ψάρια, τα βάζουμε σε μέτριο ταψί και απλώνουμε τριγύρω τους τα μανιτάρια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε ομοιόμορφα τα ψάρια και τα μανιτάρια.
- Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα ψάρια, αλλά να μη στεγνώσουν.
- Σερβίρουμε με δροσερή πράσινη σαλάτα με ελιές και πιπεριές τουρσί.
Στο ποτήρι μας: ένα πλούσιο πλην φρέσκο και χωρίς βαρέλι Chardonnay θα τα καταφέρει μια χαρά.