Η πικάντικη σάλτσα μουστάρδας ταιριάζει απόλυτα με την γεύση του φρέσκου κολιού.

10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα μουστάρδας

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220° C. Αλατίζουμε τα ψάρια, τα βάζουμε σε μέτριο ταψί και απλώνουμε τριγύρω τους τα μανιτάρια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε ομοιόμορφα τα ψάρια και τα μανιτάρια. Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να γίνουν τα ψάρια, αλλά να μη στεγνώσουν.
  2. Σερβίρουμε με: δροσερή πράσινη σαλάτα με ελιές και πιπεριές τουρσί.
  3. Στο ποτήρι μας: ένα πλούσιο πλην φρέσκο και χωρίς βαρέλι Chardonnay θα τα καταφέρει μια χαρά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών