20' προετοιμασία
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση κατά μήκος και μετά σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορούμε με μαχαίρι ή, αν έχουμε, μαντολίνο.
  2. Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα, αλατίζουμε, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το δυόσμο, τις πιπεριές, τις αντσούγιες, το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
  3. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προτού σερβίρουμε γαρνίρουμε με το ξίδι, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με το μαραθόσπορο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών