20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 8

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση κατά μήκος και μετά σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορούμε με μαχαίρι ή, αν έχουμε, μαντολίνο.
  2. Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα, αλατίζουμε, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το δυόσμο, τις πιπεριές, τις αντσούγιες, το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
  3. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προτού σερβίρουμε γαρνίρουμε με το ξίδι, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με το μαραθόσπορο.

Άρθρα και Συνταγές με Κολοκυθάκια

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών