![Κολοκυθάκια βραστά με μυζήθρα, ντοματίνια και πάστα ελιάς](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/kolokytha-kia-vrasta-me-myzi-thra-ntomatinia-kai-pa-sta-elias-gastronomos-420x560.jpg?v=1718112595)
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 8Διαδικασία
- Κόβουμε τα κολοκυθάκια στη μέση κατά μήκος και μετά σε όσο πιο λεπτές φέτες μπορούμε με μαχαίρι ή, αν έχουμε, μαντολίνο.
- Τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα, αλατίζουμε, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το δυόσμο, τις πιπεριές, τις αντσούγιες, το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
- Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προτού σερβίρουμε γαρνίρουμε με το ξίδι, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με το μαραθόσπορο.