ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοτόπουλο με γλυκοπατάτες και μουστάρδαΚοτόπουλο με γλυκοπατάτες και μουστάρδα
10' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το κοτόπουλο με σάλτσα βουτύρου βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Τις διατηρούμε ζεστές.
  3. Ανοίγουμε στη μέση τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε ελαφριά λαδωμένη σχάρα, μέχρι να γίνουν.
  4. Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις μοιράζουμε στα πιάτα και σκεπάζουμε με τα φύλλα σπανακιού.
  5. Τοποθετούμε το κοτόπουλο πάνω στο σπανάκι.
  6. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ, περιχύνουμε το φαγητό και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Βούτυρο

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών