Για την 5η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η δεύτερη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαίρης Χαλκιοπούλου.

10' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τις διατηρούμε ζεστές. Ανοίγουμε στη μέση τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε ελαφριά λαδωμένη σχάρα, μέχρι να γίνουν.
  2. Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις μοιράζουμε στα πιάτα και σκεπάζουμε με τα φύλλα σπανακιού. Τοποθετούμε το κοτόπουλο πάνω στο σπανάκι.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ, περιχύνουμε το φαγητό και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών