![Buns με καρδάμωμο, με συνταγή από την Kora](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/buns-me-kardamomo-gastronomos-420x560.jpg?v=1700512539)
10'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το κοτόπουλο με σάλτσα βουτύρου βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
- Τις διατηρούμε ζεστές.
- Ανοίγουμε στη μέση τα φιλέτα, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε ελαφριά λαδωμένη σχάρα, μέχρι να γίνουν.
- Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις μοιράζουμε στα πιάτα και σκεπάζουμε με τα φύλλα σπανακιού.
- Τοποθετούμε το κοτόπουλο πάνω στο σπανάκι.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ, περιχύνουμε το φαγητό και σερβίρουμε.